Wat is Jessner Peeling?

Een gezichtsbehandeling met de chemische peeling zorgt ervoor dat uw huid verbeterd. De doorbloeding van uw huid zal toenemen en de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Dode huidcellen die uw poriën kunnen verstoppen en voor ontstekingen kunnen zorgen, worden door de Jessner peeling verwijderd. De Jessner peeling bevat verschillende zuren als recorcinol, melkzuur en salicylzuur en is een sterke peeling zeker in combinatie met de TCA peeling. TCA staat voor trichloorazijnzuur en verbetert de algehele huidstructuur, vermindert de eerste tekenen van veroudering, egaliseert de teint en vermindert pigmentatie.

 


Wat is Jessner Peeling

 

 

 

 

 

 Welke indicaties kunnen worden behandeld?

 


Acne en acne littekens


Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken


Rimpeltjes


Grove poriën


Littekens (door brandwonden)

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessner Peeling 14%

 

Jessner Peel 14% pH 1,9 30ml Chemische Peeling

 

 

 

 

 Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende de keuze van de peeling en de verschillende sterktes. Soms worden ze gecombineerd gebruikt. Dit hangt onder andere af van de conditie van uw huid en het doel van de peeling.

 

 

 

 

 

 

 Jessner Peel Voor en Na

 

 

 

 

 De Jessner / TCA Peeling is een behandeling om de algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. De peeling is uitermate geschikt om de structuur van een door de zon beschadigde huid te verbeteren. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Ook een huid met een grovere structuur of (acne)littekens zullen resultaatgericht worden aangepakt. Uw huid heeft een aantal dagen nodig om te herstellen. Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. De peeling wordt in verschillende concentraties toegepast en is niet te vergelijken met peelings in schoonheidssalons. Afhankelijk van de sterkte wordt één behandeling tot een kuur van 3 peelings geadviseerd.

 

 

 

 

 

 

 

Glycolzuur en Chemische Peelings

 

Glycolzuur en Chemische Peelings